Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Organizátoři For Honor turnaje zakázali příliš silného hrdinu ze hry

Peacekeeper je na steroidech.

Když jsou turnaje v bojových hrách, není tak úplně neobvyklé, že v nich většinou nemůžete hrát za postavy, které jsou až příliš silné. V Super Street Fighter 2 Turbo to byla například Akuma, v Super Smash Bros. Brawl zase například Meta Knight. Na turnaji ve For Honor se zase nebude moct hrát s Peacekeeperem.

Komunita hrající For Honor (koupit na Alza.cz) má s postavou Peacekeeper problém od začátku. Podle všech je to bezkonkurenčně nejmocnější postava ve hře a to s velkým náskokem.

Proč? Kvůli lehkému útoku, proti kterému se velice složitě brání. Následující video velmi pěkně vysvětluje, v čem je problém:

Watch on YouTube

Pro hru, která je celá postavena na vyváženosti, je taková postava velká nepříjemnost. Když se pak ukázalo, že na turnaji MLG vlastně téměř všichni hrají s touto postavou, začali organizátoři větřit neplechu a jakmile se proti této postavě několik významných hráčů postavilo,MLG liga ji zakázala.

Ubisoft by měl hru vyladit, ale příliš nekomunikují a všechno jim trvá poměrně dlouho. For Honor nemá jen problém s příliš silnou postavou. Má přetrvávající problémy s odpojováním hráčů, poruchovým matchmakingem a předraženými mikrotransakcemi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

For Honor

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments