Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce Dark Souls se zase trochu rozpovídal o své nové hře

Jak moc bude podobná Dark Souls?

Hidetaka Miyazaki, šéf From Software a tvůrce série Dark Souls, mluvil o budoucnosti společnosti a přiznal, že se neobává toho, když jejich další hra nebude příliš podobná Dark Souls.

S vydáním stahovatelného přídavku The Ringed City do Dark Souls 3 se From Software, alespoň na několik dalších let, s touto sérií loučí a začínají pracovat na nových projektech. Jak sám řekl, nejsou žádné plány pro další pokračování Dark Souls série.

Když se ho pak v posledním čísle Weekly Famitsu zeptali, na jakých hrách by chtěl pracovat dále, odpověděl jim: "Protože jsem začal pracovat na několika, byl by to spoiler, pokud bych něco prozradil. Můžu ale říct jednu věc, která se nezměnila. Při práci na nové hře nemyslíme na to, zda je něco podobného Dark Souls nebo nechceme explicitně dělat něco, co není podobné Dark Souls. Prostě plánuju udělat hru, kterou chci a která je zajímavá a za něco stojí."

Watch on YouTube

V rozhovoru, jehož výcuc a překlad z japonštiny si můžete přečíst zde také řekl, že ví o problémech v každém ze tří dílů Dark Souls, které by rád, aby tam nebyly a že tu tíhu musí nést, ale nakonec je s celou sérií spokojen.

Read this next