Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 14. dubna

PC demo Prey nebude kvůli pirátům, GTA Online exploit kvůli kterému mizí miliony nebo možnost hraní za Necromancera v Diablo 3.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Speedrunneři přišli na způsob, jak velmi rychle přeskočit více než půlku Zelda: The Wind Waker HD. Takhle už jde hra dokončit za 3 hodiny a pět minut, jak se to podařilo YouTuberovi Gymnast86.

Watch on YouTube

- Na PC verzi GTA Online a na starých konzolích se objevil exploit, díky kterému přicházejí hráči o miliony herních dolarů. Hackerům se daří krást opravdu velké množství peněz, jak ukazují i videa. Vypadá to opravdu děsivě a spousta hráčů říká, že raději zůstanou ve hře offline, než bude tento exploit opraven.

Watch on YouTube

- Payday 2 vyjde také na Nintendo Switch. Čtyři roky stará FPS vyjde na konzoli od Nintenda v zimě.

Watch on YouTube

- Bethesda nevydá oznámené hodinové demo Prey na PC. Od 27. dubna bude k dispozici pouze na Xbox One a PS4. Spekuluje se, že demo ochrání na PC kvůli pirátům, kteří by měli možnost týden pracovat na prolomení kódu. Prey by mělo mít poslední verzi Denuvo.

- AMD Radeon Crimson ReLive Edition 17.4.2 je venku s podporou Windows 10 Creators Update. Ovladač můžete stáhnout zde, kde si můžete přečíst i detailní popis, co nová verze všechno obsahuje.

- Postava Necromancer v Diablo 3 je už hratelná v uzavřené betě. Abyste se dostali do uzavřené bety, musíte na svém profilu na Battle.netu zašrktnout, že se chcete účastnit beta testování Diabla.

- Chcete vidět, jak vypadá, když se hraje FIFA 17 na třech monitorech naráz? Takováhle je to nádhera.

Watch on YouTube

- Zelda: Breath of the Wild má nový patch verze 1.1.2 podle Redditu odstraňuje exploit, kdy Link může stát mimo dosah šípů, které jsou pak u jeho nohou a mohou se donekonečna sbírat. Teď zmizí, jakmile jich posbíráte kolem dvaceti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Prey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments