If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 24. dubna

600 tisíc za anime postavičku, sledovanost videoobsahu, přídavek do Two Worlds 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Podle SuperData Research sledují lidé videoherní videa a streamy více, než kolik sleduje lidí HBO, Netflix, ESPN a Hulu dohromady. Diváků herních videí je podle SuperData celkem 665 milionů. Netflix má 100 milionů subscriberů, Hulu nějakých 12 milionů.

- Rocket League míří do Číny, kde bude hra free-to-play. Vydělávat tam bude díky mikrotransakcím, což se na tak obrovském trhu rozhodně vyplatí.

- FPS hororová hra postavená na Unreal Engine 4, Inner Chains, byla odložena. Vyjít by měla nakonec 18. května. Původně měla být na Steamu už minulý týden.

Cover image for YouTube videoInner Chains Cinematic Trailer

- Poslední patch PlayerUnknown's Battlegrounds proměnil pánvičky na funkční štíty proti kulkám. Tady krásně vidíte, jak skvěle pánvička funguje jako štít. Takže hráče čeká toto?

- Pro Final Fantasy 15 je venku nový patch, který v PS4 Pro verzi přidává stabilní mód, díky kterému budete mít zcela stabilní framerate v průběhu celého hraní. Byly také zvětšeny některé texty ve hře, možnost znovu spustit časované questy a pár dalších věcí.

- Přídavek Two Worlds 2 vyjde v květnu a dohrát ho by mělo trvat více než 10 hodin. Přídavek vychází po docela dlouhé době, jelikož Two Worlds 2 vyšlo už v roce 2010. Přídavek bude venku 25. května.

- Pokud chtějí Dota 2 hráči hrát rankované zápasy, musejí se zaregistrovat se svým unikátním telefonním číslem. Prolinkovat svůj účet s telefonním číslem můžete do 4. května. Mělo by to vyřešit problém s matchováním hráčů, kteří mají více účtů.

- Chcete sexy anime postavičku v životní velikosti? Není problém, jenom stojí 25 tisíc dolarů. V přepočtu 630 tisíc korun.

Cover image for YouTube video『To LOVEる-とらぶる-ダークネス』ララ・サタリン・デビルーク1/1スケール(等身大)フィギュア受注開始!!

- Nové video z The Surge ukazuje unikátní vertikální a horizontální útoky.

Cover image for YouTube videoThe Surge - Combat Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments