Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ve Sniper Ghost Warrior 3 nečekaně chybí multiplayer

Sehnali jsme zdůvodnění.

Kdo si svého času četl FAQ k betě, byl ujištěn, že ve finální verzi najdete jak singleplayerový, tak multiplayerový zážitek.

Jaké proto bylo překvapení mnohých, když si dnes vydaný Sniper Ghost Warrior 3 v obchodech koupili (Alza.cz) a slibovanou online část v ní nikde nenašli.

Prakticky žádná oficiální komunikace na toto téma neproběhla, což zavání snahou o zamlčení této důležité skutečnosti. A to přesto, že v rámci prodávaného Season Pass se počítá s dodatečnými MP mapami či jiným obsahem.

Eurogamer se proto optal výrobce z polských CI Games, jaký je důvod absence multiplayeru a proč to nedal všem vědět dříve. Zde je jeho vyjádření:

"Během vývoje hry jsme se soustředili na dvě věci: nabídnout co nejlepší singleplayerový zážitek v dosud nejvíce ambiciozním dílu série. To bylo vždy naším cílem a jsme mimořádně pyšní na veškerou odvedenou práci, která se k vám nyní dostává. Zadruhé klademe důraz na poskytování pravidelných obsahových aktualizací po vydání, které zážitek ještě vylepší."

"Takže jsme se rozhodli pro vypuštění multiplayerového updatu po vydání ve třetím čtvrtletí 2017 (zdarma pro všechny majitele hry), jak z důvodů uvedených výše, tak abychom nezředili potenciál singleplayerového zážitku."

Více viz naše dnešní recenze Michala Jonáše.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments