Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alien Isolation 2 se nakonec konat nebude

Zvěsti byly nepravdivé.

Už ve včerejším článku jsme vyjádřili určité pochybnosti nad věrohodností spekulace z papírového časopisu (kvůli diskutabilnímu komerčnímu úspěchu jedničky, která se asi horko těžko přehloupla do černých čísel a spoustu kusů prodala jen se značnou slevou) a dnes se bohužel potvrdily.

Jak Eurogamer zjistil z dobrých zdrojů, Creative Assembly momentálně nepracují na pokračování Alien Isolation. Včerejší zvěsti z OPM tedy bohužel byly nepravdivé.

Ano, tvůrčí tým podepsaný pod Halo Wars 2 sice už začal s prototypy svého příštího projektu, který je vzdálen roky od svého dokončení, ale dle našich informací nebude mít nic společného s Vetřelcem.

Navíc jsme se dozvěděli, že většina designérů Alien Isolation už ani v tomto britském studiu v současnosti nepracuje. Ostatně můžete si sami porovnat závěrečné titulky Halo Wars 2 s těmi z Alien: Isolation, abyste viděli rozdíl, resp. že designéři Isolation figurují už pouze v sekci pro speciální poděkování.

Oficiální stanovisko Creative Assembly z dneška zní takto: "Plně se soustředíme na tvorbu Total War: Warhammer 2 a na další ještě neohlášené projekty." (patrně ten historický díl Total War)

A co na to říká časopis OPM, který s nyní popřeným drbem vyrukoval? Jeho redaktor Ian Dean odmítl zacházet do detailů u čehokoli z rubriky spekulací.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments