Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sniper: Ghost Warrior 3 pohořel i ve světě, proč se nahrává pět minut?

+ startovní trailer.

Polská střílečka s odstřelovačem v otevřeném světě to schytala nejen včera u nás, ale také ve světě. Současný průměr z recenzí na OpenCritic) dělá 53 procent, tedy výrazně méně než u konkurenčního Sniper Elite 4 ze zimy.

V tomto světle se nejspíš budete dívat na čerstvý startovní trailer Sniper Ghost Warrior 3 (Alza.cz) skrz prsty, byť je na PC nakonec v češtině (aktivovat přes klienta Steamu, nikoli až ve hře):

Watch on YouTube

A nepomůže tomu ani zpráva o překvapivě chybějícím multiplayeru nebo následující video Eurogameru ukazující zdlouhavý pětiminutový loading PS4 verze hry. Během tohoto čekání můžete například zajet jeden závod v Mario Kart 8 Deluxe na Switch nebo proběhnout (speedrun) celé Gone Home.

Watch on YouTube

Pětminutové nahrávání se děje v moment, kdy použijete dříve uloženou pozici z hlavního menu nebo pokud se přemísťujete do některé ze čtyř odlišných oblastí. Neřeší to bohužel ani Day 1 patch, na rozdíl od jiných technických zádrhelů.

Výrobce CI Games existenci tohoto problému potvrdil a pro GameSpot uvedl: "Když tuto nepříjemnost překousnete, budete odměněni pohodlným zážitkem, jakmile se hra nahraje. Díky tomu pak nahrávání čehokoli zabere krátkou dobu - rychlé cestování jen 4-15 vteřin, nahrání posledního checkpointu 15-30 sekund a restartování mise 25 sekund".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments