Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 17/2017

Mechanické klávesnice? Vega tento kvartál a tenká mašina od Acer.

- HyperX nově nabízí kompletní výběr periferií, do nabídky aktuálně přibyla první myš pojmenovaná Pulsefire FPS. Po stránce výbavy a designu se jedná poměrně o klasiku s tradičním počtem tlačítek, Omron spínači a tak podobně.

- AMD potvrdilo architekturu Vega na tento kvartál, což znamená že nejpozději poslední den v červnu bude uvedena. Po vzoru Ryzen procesorů bychom se mohli dočkat znatelně dříve. Jak to bude s výkonem? AMD pouze naznačuje, že výkon v porovnání s Titan Xp nevypadá špatně.

- SteelSeries je další výrobce s podsvícenou podložkou pod myš. Novinka se jmenuje Prism QcK a nabízí celkem 12 podsvícených RGB zón. Navíc můžete vrchní část snadno otočit a získat odlišných povrch.

- Nvidia to s náhradou vaší televize myslí vážně. Konzole a multimediální zařízení Shield TV dostalo aplikaci Kuki, která vám skrze internet zprostředkuje až 104 televizních kanálů. Vše v obýváku tak vyřeší jedna krabička.

- Acer má na mušce Razer Blade. Tenkému notebooku bude konkurovat představená novinka Predator Triton 700. Je pouze o pár milimetrů tlustší a nabídce špičkovou výbavu těm, kterým nebude činit problém zaplatit skoro 100 tisíc za herní notebook. Prodávat se začne v srpnu, takže můžete začít šetřit.

- Razer odhalil novou myš Lancehead. Jedná se o bezdrátový kousek s tradiční výbavou, jako je devět tlačítek, RGB podsvícení a symetrický design. Prodávat se bude také v Tournament edici, která je levnější a drátová.

- Druhou novinkou od Acer řada Predator Helios 300. Ta míří do nižšího segmentu a půjde o vůbec nejlevnější Predator notebooky. Ve výbavě najdete Intel Core i5/i7 a grafickou kartu GeForce GTX 1050 Ti nebo GTX 1060.

- Mechanické klávesnice jsou tématem nového speciálu. Jak fungují? Co všechno vám nabídnou? Pro koho se vlastně vyplatí zaplatit tisíce za klávesnici? Nejen na to se dozvíte odpověď. Brzy budou recenze několika top modelů a mechanické klávesnice budete moci vyhrát v soutěži.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments