If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášení středověké RTS Ancestors i se Slovany

Jako RYSE či For Honor?

Máte pocit, jako byste se dívali na nějaký fanouškovský film z RYSE či For Honor, ale oznamovací trailer Ancestors poněkud klame. Brutalitu a zasazení sice má s uvedenými hrami až nápadně shodnou, ale jinak to bude real-time strategie ze středověku - prý historicky přesná a odrážející neúprosnost těchto krvavých konfliktů.

Cover image for YouTube videoAncestors - Announcement Trailer (May 2017)

V Ancestors budete ovládat armádu jednoho ze čtyř národů (Vikingové, Anglosasové, Němci a také Slované!), jejichž bitvy budou v kampaních čerpat ze skutečných událostí historie. Abyste docílili vítězství, musíte porazit nepřítele nejen hrubou silou, ale také učinit správná taktická rozhodnutí, řídit dočasné osady (správu surovin a stavba vesnice) a zohlednit terén, morálku i zkušenosti. Chybět nebude ani mulťák.

Filmová bitevní kamera na Unreal Engine 4 vás prý vrhne do víru akce, i když dle prvních obrázků to naštěstí vypadá spíš na klasický oddálený pohled, abyste věděli, co se kolem vás děje. Všimněte si, že městečko Slovanů jako by vypadlo z oka Novigradu ze Zaklínače 3, což je určitě klad. Zimní screenshoty zase trochu připomínají Company of Heroes či Total War, jen samozřejmě z jiné doby.

Pro ruského vydavatele 1C (zde je určité riziko, zda se vše dotáhne) hru vyrábí studio Destructive Creations (autoři kontroverzního Hatred), termín neznámý - více prý na srpnovém Gamescomu, zato na Steamu už visí HW nároky (homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments