Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 19/2017

Soutěž o klávesnici či Vega na Computex.

- MSI společně se SteelSeries naznačilo možnou budoucnost RGB podsvícení. Díky spolupráci můžete podsvícení na MSI základní desce ovládat skrze utilitu od SteelSeries, se kterou zároveň nastavíte myš, klávesnici a další periferie.

- Recenze mechanických klávesnic se pomalu blíží do finále. V minulém týdnu si verdikt odnesl třeba model GXT 880 od značky Trust. Ten se snaží zaujmout pomocí nižší ceny či vlastních spínačů.

- Zowie svoje myši převléklo do bílého kabátku. Modely EC1 a EC2 už můžete kupovat v bílé variantě. Stojí stejně jako jejich zažití kolegové v černé.

- Máte radši štíhlé klávesnice bez numerického bloku? V tom případě by vás mohla zajímat zrecenzovaný model G Pro Gaming od Logitech. A jako bonus se již brzy v recenzi objeví premiérová klávesnice od MSI.

- V Praze se ukázala unikátní PlayStation 4. Její celá strana je posázena křišťály a nechybí tradiční PlayStation motiv. Konzole má navíc vlastní „ochranku" a pojištění.

- Odstartovala slibovaná soutěž, ve které můžete jednu z recenzovaných klávesnic vyhrát. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a doufat. Také se můžete zapojit do hlasování o tom, jakou klávesnici si vlastně výherce odnese.

- Vyhlížíte netrpělivě grafiky Vega od AMD? K představení má dojít na Computex 2017, kde bude mít AMD velkolepou tiskovou konferenci.

- Microsoft ukázal, jak si představuje ovladače pro virtuální realitu. Zaujmou hlavně tím, že pro snímání pohybu nepotřebují další externí hardware, který musíte rozmístit v prostoru.

Read this next