Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Více o Hot Wheels pro Forza Horizon 3

Na ostrovy s loopingy.

Nadešel čas splnit si sny o angličácích. Rozšíření Hot Wheels pro Forza Horizon 3 (Alza.cz) je od tohoto týdne dostupné exkluzivně pro Xbox One a počítače s Windows 10 jako hra z programu Xbox Play Anywhere.

Rozšíření získáte jako součást permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass nebo si ji můžete koupit samostatně za 569,- Kč na Microsoft Store. Forza Horizon 3 Hot Wheels vás přenese do nové australské lokality, kde se kroutí a točí oranžové tratě zavěšené do vzduchu, a kde se ikonické angličáky Hot Wheels probouzí k životu.

Watch on YouTube

Datadisk Forza Horizon 3 Hot Wheels zavede hráče na pobřeží Austrálie, konkrétně na šest ostrovů propojených sítí Hot Wheels tratí desítky metrů nad zemí s pomocí loopingů, vývrtek a dalších prvků. Jde o extrémně kaskadérské ježdění, kde tratě zvládnete jedině s pomocí nových Hot Wheel zručností a využíváním urychlovačů, klopených zatáček, u-ramp a šílených skoků. A pro kreativní hráče je tu funkce Stunt Swap, díky které můžete jednotlivé sekce tratě modifikovat, a potom vyzvat přátele, aby se na nich projeli.

Kromě rozšíření Hot Wheels Microsoft vydal i novou aktualizaci pro Forza Horizon 3, která přináší zásadní vylepšení pro hráče na počítačích s Windows 10.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 3

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments