If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts DLC

Představení, datum, obrázky.

UbiSoft blíže představil Fallen Ghosts, druhé větší rozšíření březnového Ghost Recon: Wildlands (Alza.cz). Vyjde nejprve 30. května pro majitele Season Pass a o týden později, 6. června pro ostatní k samostatnému zakoupení.

Těšit se můžete na novou kampaň čítající 15 misí (hratelnou i v co-opu), ve kterých je cílem sejmout čtyři nové bossy ve třech prostředích s intenzivnějším počasím. Hrát začnete na 30. levelu postavy, vybavené všemi hlavními schopnostmi, přičemž maximálně půjde vylepšit na 35. level, což vám odemkne devět nových schopností.

Nová speciální jednotka Los Extranjero složená z původních členů kartelu, žoldáků a kriminálníků z jiných zemí pořádně zatopí americkým civilistům a agentům CIA. V zemi se totiž po událostech základní hry, na nějž příběh DLC přímo navazuje, a likvidaci kartelu Santa Blanca rozhořela občanská válka. Kdokoli, kdo chce přiložit ruku k dílu k obnově Bolívie, je vítán, čehož tahle partička chce zneužít ve svůj prospěch.

Vaše jednotka Ghosts se tak ocitne uvízlá uprostřed džungle (či bažin) a bude čelit elitním nepřátelským vojákům, ve čtyřech nových třídách (Armoured, Elite Sniper, Jammer, Covert Ops). Mezi zbraněmi najdete celkem šest nových kousků, včetně kuše s explozivními blesky. Upravena prý bude i obtížnost hry. Nové obrázky z DLC:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments