Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbalování Farpoint s příslušenstvím k PlayStation VR

Pro lepší míření ve FPS.

Střílečky z vlastních očí se dosud na PlayStation VR hrály relativně špatně, to se ovšem mění. Na trh zítra přijde sci-fi hra Farpoint společně s příslušenstvím PSVR Aim Controller, což je taková plastová napodobenina pušky pro snazší míření ve VR titulech. Dle názoru mnohých revoluční záležitost.

Watch on YouTube

Kolegové z portugalského EG natočili rozbalování krabice a první prozkoumání této nadstavby, včetně mnoha tlačítek pro snadné ovládání a střelbu. V hlavni pak je svítivá koule jako PlayStation Move (nevyžadováno, již je součástí ovladače), snímaná kamerkou pro maximální přesnost při míření. U nás toto balení stojí 2349 Kč (Alza.cz, jen o pár stovek více než samotná hra.

"Farpoint je vůbec první střílečkou speciálně navrženou pro nový ovladač Aim Controller, který vám zpřístupní zcela unikátní herní zážitek, jež jste u žádného předchozího FPS ještě nezažili. Zbraň je do hry přenesena v poměru 1:1, takže jakýkoliv pohyb zařízením se plynule promítne do virtuální reality. Aim Controller je součástí objednávky, vyžaduje Playstation VR kameru a helmu," praví se v popisku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farpoint

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments