Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 17. května

Výprodej X360 her, HTC Vive za litr měsíčně, hudba Final Fantasy, Phantom Dust zdarma...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Probíhá dosud největší výprodej X360 her se zpětnou kompatibilitou, které lze provozovat na Xbox One.

- Oficiální hudební motiv Final Fantasy XIV: Stormblood: Revolutions k poslechu, autorem Nobuo Uematsu.

Watch on YouTube

- Vývojáři Destiny 2 už mají hru doma a testují ji, co jim koule stačí, aby stihli zářijové vydání a sesbírali dopředu co nejvíce zpětné vazby k vylepšení a zohlednění. Zítra po obědě dojde k tomu oficiálnímu představení ve streamu.

- Microsoft dal zdarma k dispozici remaster Phantom Dust pro Xbox One a PC (Windows 10), zahrnující vyšší rozlišení a poměr stran 16:9 (i podpora Play Anywhere). Tleskáme k tomuto zajisté nevšednímu kroku, ale proč si netroufl na klasické vydání za peníze? V čem je ten háček?

Watch on YouTube

- Nový ročník fotbalu PES bude dle náznaku na Twitteru oznámen ještě tento měsíc.

- Do dvou nových map na Jadranu a v pouštním městě zavítáte díky updatu velmi úspěšné Early Access onlinovky Battlegrounds od PlayerUnknown.

- Výčet trofejí z FPS Farpoint, exkluzivity pro PlayStation VR.

- Zlatí členové Xbox Live odteď mohou zdarma stahovat Lara Croft and the Temple of Osiris pro Xbox One a LEGO Star Wars TCS pro Xbox 360.

- Souběžně s druhou sezónou For Honor vyleze patch 1.07, tady je seznam změn.

- HTC zkouší nový obchodní model s VIVE: pronajmete si ho za tisícovku měsíčně a splácíte takto po dobu dvou let. Samozřejmě to je takhle dražší než koupit si tento VR headset jednorázově, ale možná to někoho zaujme, zatím je tento způsob pořízení pouze pro Američany.

- Dabér John Cygan, kterého můžete znát jako hlas Solidus Snake z Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, ale účinkoval i v Mafia 3 či Final Fantasy 15, zemřel minulý týden na rakovinu.

Read this next