Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 5 a The Crew 2 do března 2018

Co o nich zatím víme?

Jedno překvapením není, to druhé spíš ano. UbiSoft společně s výsledky za minulý fiskál stručně oznámil dvě nové hry.

O Far Cry 5 (Alza.cz) se šeptá už déle, v souvislosti s údajným zasazením na Divoký západ (styl spaghetti western), což by byla přímá konkurence a ohrožení Red Dead Redemption 2. Nedávno se totiž v kostele v Montaně natáčel živý filmeček s přestřelkou dvou mužů, dle producenta prý určen pro "pokračování globální série".

UbiSoft nic takového zatím nepotvrdil, pouze slíbil vydání Far Cry 5 nejpozději do března 2018 a omezil se na logo. Přišlo by tak dva roky po prehistorické odbočce Primal a více než tři roky po Far Cry 4 v Himalájích.

S multiplayerovými závody napříč celou Amerikou to zpočátku vypadalo bledě, ale tvůrci je neodepsali, zůstali vytrvalí a dodnes nepřestávají s vypouštěním přídavného obsahu, což dost pomohlo. I díky různým promo akcím, v nichž byla hra k vyzkoušení zdarma, má nyní The Crew (Alza.cz) celkem 12 milionů hráčů.

Už jisté The Crew 2 se objeví buď na podzim 2017 či v zimě 2018 a oficiální Twitter účet naznačuje něco o vypravení se mimo silnice. Off-roadové rozšíření tu už ale existovalo pro jedničku, tudíž spíš půjde o něco jiného. Tím hlavním je, jestli se bude opět jezdit po USA nebo spíš po jiném kontinentu, jak by se na právoplatnou dvojku slušelo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments