Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O Star Wars Battlefront 2 v deníčku

Očima velitelky.

Se svou troškou do mlýna dnes odpoledne přispěli i Electronic Arts, kteří zveřejnili nový deníček o příběhu imperiální vojandy z listopadového Star Wars Battlefront 2 (Alza.cz). Vše budete sledovat očima velitelky jménem Iden Versio.

Watch on YouTube

Singleplayerová kampaň vznikla tak, že DICE přišli s předběžným nástřelem zápletky za studiem EA Motive, které si za tímto účelem najali, a těm se líbil. Protože v minulosti existovala řada příběhů za rebely, chtěli se odlišit a postaví vás tak na stranu Impéria. Hrdinka-pilotka pochází ze slavné rodiny, její otec byl admirálem, takže byla perfektním kandidátem na bojovnici za dobro Impéria.

Tvůrci říkají, že vás v kampani vezmou za oponu Impéria, abyste lépe pochopili, proč mají všichni tak vymytý mozek a jednotně věří jediné správné věci. Podíváte se na místa, kde došlo k událostem, které ovlivní rozhodnutí, která Iden Versio učiní. Kreativní šéf za LucasFilm dodává, že chtějí spáchat něco, na co budou opradu pyšní, takže fanoušci Hvězndých válek dostanou údajně báječné herní momenty.

Read this next