If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Wargaming válčí s komunitou kvůli kritickým videím

Vyžaduje zachovat dekorum.

Rozhořela se kauza, která nevrhá dobré světlo na Wargaming, tvůrce World of Tanks a dalších oblíbených, hodně vydělávajících Free 2 Play her.

Jeden známý YouTuber zkritizoval prémiový tank Chrysler K Grand Finals za 80 dolarů, který je podle jeho názoru a uvedených argumentů těžce odfláklý. Reakce? Výrobci hry se to nelíbilo a poslal na toto video tzv. copyright strike, jako by šlo o něco nelegálního, a tak muselo být smazáno.,

Cover image for YouTube video

V později reuploadovaném videu konkrétně SirFoch, člen propagačního programu na World of Tanks, přímo říká: "Do háje s Wargamingem a jejich strašlivým způsobem, jak poslední dobou dělají prémiové tanky."

Wargaming na vzniklou kauzu reagoval slovy, že výměnou za předčasný přístup k novému obsahu požadují od YouTuberů, aby zachovali slušnost, když veřejně diskutují produkty od této firmy. Je jim dovoleno kritizovat, ale jen v určitých mezích.

Jak Kotaku podotklo, není to poslední dobou první případ takového postupu. Jeden jiný YouTuber se ostře pustil do mapy Highway, která prý vypadá, jako by ji navrhlo dítě designéra. I jeho video bylo smazáno ze světa.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

World of Tanks

Android, iOS, PS4, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments