Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Last-minute odklad Get Even

Kvůli teroristickému útoku.

Vypustit hru, která je o únosu, týrání a osvobozování dívky (včerejší poutáky) zrovna ve dnech, kdy celá Velká Británie truchlí po teroristickém útoku na koncertě pro teenagery s více než dvaceti mrtvými, by nebylo příliš moudré a mohla by se snadno stát terčem kritiky bulváru.

Došlo proto k výjimečnému last-minute odkladu - pouhé dva dny před oficiálním vydáním na pulty - přestože všechny reklamní kampaně a marketing běží na plné obrátky. Určitě tedy nelze podezřívat výrobce z použití všeho coby pouhé záminky, jinak by vydání stíhal úplně v pohodě.

"S ohledem na nedávný bombový útok, ke kterému došlo před dvěma dny v britském Manchesteru, se společnost Bandai Namco z respektu k obětem a jejich rodinám rozhodla odložit vydání hry Get Even o měsíc, na 23. června."

Watch on YouTube

Polský psychologický thriller (Alza.cz) z této nečekané změny může těžit získáním času navíc, aby se o něm začalo mezi hráči více mluvit, až se přiblíží okurková sezona. Vše se samozřejmě týká i uvedení v ČR/SK, potvrdila nám Cenega.

Read this next