Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 5 bude nakloněno PlayStation

Čicháme bonusový obsah.

Od dnešního představení nového dílu z amerického severozápadu - patrně prvním pořádným trailerem - nás dělí pouhé hodiny a už nebudeme muset zkoumat nosný artwork ze všech úhlů.

Far Cry 5 (Alza.cz) se s největší pravděpodobností stane hrou, která bude tlačena hlavně pro konzole Sony. Napovídají tomu dosavadní kroky.

Ty čtyři teasery z pondělí obsahovaly vždy PlayStation logo v úvodu a byly zveřejněny jen na YouTube kanálech UbiSoftu a PlayStation. V jejich závěru se navíc mihlo logo PS4 Pro, což svědčí o optimalizacích pro výkonnější model konzole.

Součástí takových marketingových dohod v minulosti mezi Sony a UbiSoftem - tvářících se před mainstreamem v reklamách, že hra existuje jen pro jednu platformu - vždy byla výroba nějakého dodatečného, bonusového obsahu pouze pro PlayStation. Ovlivní to nějak verze pro Scorpio??

Zatím nic takového není oficiálně potvrzeno, ale je to velmi reálné, ostatně navázalo by to na dřívější spolupráci u Assassina, Watch Dogs či starších Far Cry. Oproti tomu Microsoft zase v tomto směru ulovil Shadow of War od Warner Bros, které bude nakloněno Xboxu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments