Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PREVIEW a trailer Need for Speed Payback

Představujeme závody + obrázky.

Jak jsme včera slíbili, hned úderem páteční třetí hodiny vám přinášíme konkrétní detaily o Need for Speed Payback (Alza.cz), pokračování slavné závodní série od EA.

Vyvíji ho opět Ghost Games (jako NFS Rivals a reboot z roku 2015). Vyjde pro PC, PS4 a X1 přesně 10. listopadu 2017. Sledujte debutový trailer:

Watch on YouTube

Dějištěm je Fortune Valley (zkorumpovaný ráj gamblerů), takže nikoli přímo skutečné Vegas ani Seattle, byť určitá inspirace tam vyloučena není, což platí i pro filmy Fast and Furious.

Jako v GTA5 budete hrát za tři odlišné postavy - Tyler (the Racer), Mac (the Showman) a Jess (the Wheelman) - které mají společný cíl: pomstít se kartelu The House, který vládne městským kasinům, kriminálníkům a policajtům. Tenhle kartel prý měl dosud ve všem navrch.

První obrázky

Každá z tří postav si musí projít pestrou paletou výzev a událostí, aby si pro sebe získala respekt a obdiv podsvětí. V ultimátním závodě se pak pokusí definitivně sejmout The House.

Hazard má být ve hře zastoupen tak, že si budete moci na sebe vsadit, tudíž pokud dáte vysokou sázku a v závodu zvítězíte, znásobíte tím svou výhru (a naopak).

NFS Payback bude akčnější než většina současných závodních her, řekl nám výkonný producent Marcus Nilsson, aniž by specifikoval, jak přesně toho dosáhne. Jisté je podle něj to, že fanoušci ve hře najdou vše, co od této série očekávají - propracované přizpůsobení všeho možného, dechberoucí výčet aut, intenzivní závody a honičky v otevřeném světě s muži zákona.

Tento nový díl NFS prý představí vizi tvůrců, co v současném zábavním průmyslu znamená pojem akční ježdění - ať už jde o příběh, rozličné postavy, za které hrajete, nebo pestré mise ke splnění (jmenovány jsou zatím Heist či devastující bitvy aut).

Kdo si Payback předobjedná, získá v době uvedení Platinum Car Pack s pěticí unikátních vozů - Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 a Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016 (všechny s exkluzivním platinovým kouřem).

Deluxe edice hry zařídí třídenní náskok s přístupem ke hře, čili budete s ní moci začít hrát už 7. listopadu. Jiným jejím bonusem se stanou přizpůsobitelné značky a barvy NOS, slevy na in-game nákupy, Rep bonusy, výše uvedený Platinum Pack atd.

Ještě více zvýhodněni budou uživatelé služeb EA Access či Origin Access, kteří si 10 hodin z tohoto NFS zahrají už 2. listopadu. Kromě toho budou odměněni desetiprocentní slevou na nákup plné hry, což jim vlastně vrátí měsíční náklady na tyto služby.

Toto jsou tři hlavní postavy (momentky z traileru):

Read this next