If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 6. června

Mount and Blade 2 na E3, freemium od Bethesdy, příští hry Telltale, demo Gears 4, VITA není mrtvá...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Mount and Blade 2 bude na E3 vůbec poprvé v hratelné verzi s intuitivním bojovým systémem a epickou bitvou se stovkami jednotek na obrazovce.

- Co asi bude zásadní AAA freemium hra od Bethesdy, pro kterou pořádá nábor vývojářů? Patrně není pro mobily, ani to nejspíš není pokračování zavedených sérií The Elder Scrolls či Fallout.

- Černové předplatné Humble Bundle Monthly vám za 12 dolarů poskytne přístup mj. k Dark Souls 2 Scholar of the First Sin.

- Na základě možností v uniklé anketě se spekuluje, zda Telltale dělají na nové bondovce, na druhé řadě Tales from Borderlands a také na Minecraft Story Mode Season 2.

- Zkušební verze Gears of War 4 se objeví 9. června a nabídne deset hodin hraní zdarma, ale jen do půlky června, pak už trial nebude dostupný.

- Prezident americké zábavní divize Sony Shawn Layden říká, že VITA stále není mrtvou platformou, pořád prý žije v Japonsku a Asii, kde pro ni vychází nové hry, jen neprorazila v USA a Evropě, kde nemá dostatečnou základnu, aby se na ni vyplatilo něco vydávat.

- Studio Ninja Theory vábí, že dnes oznámí něco ohledně Hellblade:

- E3 konference Devolver Digital proběhne v pondělí 12. června 7 ráno našeho času - živý přenos bude zde a slíbeny jsou premiéry od Raw Fury Games, SEGA, Adult Swim a dalších.

- Blizzard přiznal, že se zrušeným Titan těžce selhal v každém myslitelném ohledu, protože ač talentovaný tým z World of Warcraft či posily odjinud, neměl s daným žánrem dostatek zkušenosti.

- V Japonsku se opět stály dlouhé fronty na Switch, protože o uplynulém víkendu dorazila do obchodů další zásilka:

- Remasterovaný Crash Bandicoot na PS4 Pro pojede pouze v 1440p a 30 snímcích za vteřinu.

- Sponzorem gay pochodu London Pride 2017 se stala PlayStation, která na tom prý dělala osm měsíců.

- Mezi koncepčními artworky Segy se vyskytuje All-Stars fotbal a také bojová hra z té samé série, ale vzhledem k jejich staršímu datu nejspíš půjde o dávno zrušené projekty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments