Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Více o Life is Strange Before the Storm

+ deníček, o příběhu, obrázky...

UPDATE 12.6. - domácí distributor Cenega poskytl k adventuře upřesněné na 31. srpna 2017 (1. epizoda) ještě doplňující informace, obrázky a vývojářský deníček:

Watch on YouTube

Příběh Life is Strange: Before the Storm se odehrává v Arcadia Bay tři roky před událostmi v první hře série. Hráči se postaví do role vzpurné 16leté Chloe Price, která se nečekaně spřátelí s krásnou a oblíbenou dívkou Rachel Amber. Když se svět Rachel díky rodinnému tajemství obrátí vzhůru nohama, získává toto nové spojenectví na důležitosti - přítelkyně jsou připraveny se společně postavit svým démonům.

“Tento rok je naším klíčovým titulem a je vyvíjen s ohledem na přání fanoušků o návrat do Arugam Bay, aby se znovu mohli setkat s postavami, které si tolik oblíbili,” říká Lee Singleton, ředitel Square Enix London Studios. “Mnoho lidí dokáže jmenovat konkrétního člověka, který znatelně ovlivnil jejich životní cestu; člověka, který se bezprostředně podílel na utváření jejich osobnosti. Before the Storm je přesně o tomto momentu.”

Původní zpráva 11.6. - Světovou premiéru na E3 konferenci MS zažilo pokračování Life is Strange. Jmenuje se Before the Storm, skutečně jde o prequel (jak se nedávno spekulovalo dle uniklých artworků) a bude mít tři epizody, z nichž první vyjde už v srpnu.

Watch on YouTube

Na Xbox One X má být nějak vylepšené (nespecifikováno), jinak samozřejmě dorazí i na PC a PS4. Vývojářem skutečně to externí studio Deck Nine z Denveru, nikoli autoři originálu z pařížských Dontnod.

Read this next