If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Všichni na mumii! Komentované hraní Strange Brigade

Left 4 Dead potkává Indiana Jonese.

Nová kooperativní hra od tvůrců Sniper Elite z Rebellionu na sebe upoutala pozornost už před E3 při oznámení a nyní se k ní vracíme v osmiminutovém videu s komentářem vývojářů. Celé to hodně připomíná Left 4 Dead, jen ve stylu Indiana Jonese.

Cover image for YouTube videoStrange Brigade - Exclusive Gameplay Commentary | | PC, PS4, Xbox One

Hraní E3 dema Strange Brigade (Alza.cz) probíhá tak, že ženská v montérkách pobíhá kdesi na severu Afriky a brokovnicí se snaží sejmout nekonečné zástupy mumií na place. Čím více nepřátel zasáhne, o to více se naplní její amulet na spodní části obrazovky, který pak aktivuje speciální schopnost. Po prostředí jsou také roztroušeny pasti, které mohou zabít vícero nepřátel naráz.

Některé tajné místnosti v kobkách či jeskyních dokáže otevřít pouze určitá postava, což je o důvod více, proč spolupracovat - otevírají se střelbou na ikony v daném pořadí, které se při každém hraní mění a musíte se rozhlédnout, kde naleznete kód (celá hra je prý plná drobných puzzlů). Občas dojdete k takové bedně, kde se můžete vybavit jinou zbraní či granáty. Třeba speciální brokovnice, která ohněm po zásahu oddělá protivníky.

Poté, co se pokocháte pohledem na vaši vzducholoď čekající opodál (hrajete totiž za britské impérium), vzbudíte vysoký druh mumie, která je vedle značné odolnosti nebezpečná tím, že oživuje ze záhrobí i ty okolní. Po sebrání vzácné trofeje přivoláte na scénu další vlnu nepřátel, kteří mají tentokrát zlaté egyptské masky a vyznačují se vysokou rychlostí. Vypomůžete si prostředím, kde zapnete rychle rotující nože v kruhu, které z nich udělají guláš. Po chvíli ovšem už přibíhá další typ protivníků, tentokrát mumie oblečené do silného brnění, které je odolné vůči pastím.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Strange Brigade

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments