If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy je větší premiérou než Horizon

Může to vést k pokračování.

Tohle tipoval málokdo. Pouhá předělávka ze starých PlayStationů, už ne tak frčící žánr hopsaček, nevelký marketing, navíc ne úplně ideální okno pro vydání po E3, které se tluče s odjezdem na prázdniny.

Zákazníci ovšem patrně usoudili, že dostat tři hry v jednom balení je docela výhodné, možná se jim po téhle dlouho odmlčené sérii stýskalo a zásobují se na brzkou okurkovou sezonu?

Minulý týden vydaná PS4 exkluzivita Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Alza.cz) se stala zatím největší premiérou letošního roku ve Velké Británii, pokud se počítají hry existující pouze pro jedinou platformu. Čili prodalo se ho při startu více kusů, než v zimě zásadní Horizon Zero Dawn, a to už je co říct.

Cover image for YouTube videoCrash Bandicoot Remastered graphics comparison - PS4 gameplay vs. PS1

Je to také vůbec poprvé, co v tamním žebříčku Crash vystoupal na první místo. Activision se hned nechali pro GamesIndustry slyšet, že remastery testují zájem o značku (zda o ni mají zájem jen hlasití nostalgičtí křiklouni či širší herní obec) a že úspěch povede k "nějakým novým počinům", ale nezmínili výslovně regulérní nový díl.

Chutě britských kupujících krabicovky jsou vůbec divné: negativně hodnocená autíčka Micro Machines (recenze) debutují na druhém místě.

Z novinek, které se nevešly do TOP 10, je potřeba zmínit The Golf Club 2 na 27. místě, samostatné Call of Duty: Modern Warfare Remastered kupodivu až na 32. místě (tam patrně hraje roli nezapočítání digitálek, kde bude odbyt silný) a Valkyria Revolution na 34. pozici.

  1. Crash Trilogy
  2. Micro Machines
  3. GTA5
  4. Forza Horizon 3
  5. FIFA 17
  6. Overwatch
  7. Elite Dangerous
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Dirt 4
  10. Rocket League

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments