If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed Origins se má kupodivu prodávat hůře než Unity

A co odhady u Far Cry 5?

Bývá to obvykle věštění z křišťálové koule, které čerpá z počtu nasbíraných předobjednávek, ohlasů na předváděčky, přihlášek do bety a podobných zdrojů.

Na jednu stranu musejí být vydavatelé zdravě optimističtí, protože tím ovlivňují hodnotu akcií na burze, nicméně zase by to neměli přehánět, protože pak v případě horších výsledků mohou být popotahováni, že je něco neúspěšné, i když to dosáhne odbytu několika milionů kusů.

UbiSoft se na výroční fiskální konferenci nechal slyšet, že u říjnového Assassins Creed Origins (Alza.cz) očekává větší zájem než o minulé Syndicate. Ale zase nedoufá, že by nový díl překonal sedmimilionové Unity či jedenáctimilionové Black Flag, v tom možná někoho překvapil, protože dosud si rebootovaná hra z Egypta hodně věřila. Takhle by dopadla hůře i než Brotherhood než Revelations.

Finanční ředitel Alain Martinez uvedl, že jsou docela rádi za odklad Red Dead Redemption 2 na jaro 2018, protože jim to poskytlo více prosotru pro uvedení jejich velkých her na přelomu roku. Od rozšířených RPG prvků v obou očekávají, že budou růst investice hráčů do DLC.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Origins Gameplay Demo - IGN Live: E3 2017

Co se týče amerického Far Cry 5 (Alza.cz), tam má naopak dle odhadů výrobce zůstat celoživotní odbyt podobný jako u Far Cry 3 či 4. Čili někde mezi sedmi až deseti miliony kusů, kam se počítají i pozdější slevy.

Jinak Rainbow Six Siege už má 20 milionů registrovaných hráčů. O účast v betatestech The Crew 2 a Skull and Bones jinak UbiSoft registruje rekordní zájem publika.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments