If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Otočka: Telltale ohlásili The Wolf Among Us 2

I finální Walking Dead a Batman.

Nad tímto jednáním trochu zůstává rozum stát, ale možná to účinně funguje pro zviditelnění a větší očekávanost hry? Případně šlo o mystifikaci, pro někoho možná vtipnou...?

Den poté, co Telltale ústy svého šéfa komunikace Joba Stauffera zklamali fanoušky oficiálním výrokem, aby si nedělali plané naděje ohledně pokračování a také že nehodlají dovysvětlit závěr jedničky, což posléze tlumočila všechna herní média ve světě, překvapivě oznámili druhou řadu The Wolf Among Us.

Zatím o ní víme jen tolik, že první epizody vyjdou až někdy koncem roku 2018 a že půjde o zbrusu nový, samostatný příběh, nezávislý na předchůdci. V roli hlavních postav se však vrátí Adam Harrington a Erin Yvette coby Bigby Wolf a Snow White.

Druhou dnes oznámenou hrou od Telltale je už v pořadí čtvrtá řada The Walking Dead (Alza.cz), která má být tou definitivně poslední, viz i název Final Season. Příběh se opět bude točit kolem Clementine a má být tímto uzavřen. Přislíbena je účast dřívější dabérky (Melissa Hutchison), ale nestane se tak dříve než během příštího roku.

A konečně poslední novinkou od tohoto studia je potvrzení druhé řady adventurního netopýřího muže: Batman The Enemy Within (Alza.cz). Obsáhne klasicky pětici epizod, z nichž ta úvodní vyleze už 8. srpna. Oproti tomu o nové řadě Hry o trůny nezaznělo ani slovo.

Cover image for YouTube videoTelltale Games: Summer 2017 Update

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Wolf Among Us 2

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments