Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Titanfall 2 dostane co-op režim s hordou

Frontier Defense.

Ať už jste nebo nejste příznivcem mechů, na loňském Titanfall 2 (Alza.cz) musí být člověku sympatické, že nepřestává s přísunem dodatečného obsahu zdarma a navíc po velkých dávkách, i když v počtu hráčů zaostává za slavnějšími sériemi.

Příští týden, 25. července, se rozroste o nový kooperativní režim s hordou, nazvaný Frontier Defense. Bude bezplatně k dispozici na všech třech platformách.

Watch on YouTube

Jak už to u těchto módů chodí, vaším úkolem bude bránit svého Harvestera před pěti vlnami nepřátel s postupně tužším kořínkem. Když uspějete, za herní měnu si můžete nakoupit pasti, střílny a další věci k obraně vaší základny.

Součástí updatu bude pětice nových map pro tento režim (Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise, Blackwater Canal), u kterého si jinak budete moci vybrat z pěti úrovní obtížnosti, kdy ta nejtužší Insane má mít ještě vlastní podrežim založený na systému upgradů Aegis Ranks.

Aby toho nebylo málo, zmíněná aktualizace přidá do Titanfall 2 ještě mapu Township do Livefire a další mapu Rise. Další informace na Frontier News Network blog, vše má být financováno z nákupu kosmetických vylepšení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments