If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Žádné pokračování příběhu The Wolf Among Us

Ani adventurních Borderlands.

UPDATE - tak to bylo zřejmě jen klamání tělem, protože den poté byla druhá řada The Wolf Among Us oficiálně ohlášena.

Původní zpráva - Zatímco se řeší nová řada adventurního Batmana, dle úniku z novozélandské ratingové agentury prý s názvem The Enemy Within (oznámení patrně na brzkém Comic-Con v San Diegu), vytížení Telltale mají pro stávající fanoušky i dvě horší zprávy.

V současnosti totiž nepočítají s pokračováním příběhu pohádkově-detektivní série The Wolf Among Us, ani s nástupcem Tales from Borderlands z univerza hry od Gearboxu.

"Interně jsme v našem studiu dospěli k rozhodnutí, že nebudeme pokračovat v příběhu prvního The Wolf Among Us a do budoucna necháme nezodpovězené otázky ze závěru hry tajemstvím," uvedli v AMA na Redditu. Nehodlají tedy vysvětlovat přítomné cliffhangery, prý zůstanou ve výplodech fantazie a spekulací hráčů.

V případě dalšího Tales from Borderlands je situace taková, že teď prý je na tahu Gearbox, aby pokračoval s vyprávěním v zatím nepotvrzeném třetím velkém dílu série (nejspíš podzim 2018).

Job Stauffer, šéf komunikace Telltale řekl, že vědí o něčem chystaném v tomto směru, ale než bude Gearbox hotov, nebudou v tomto směru nic podnikat. Takže není vyloučeno, že později po Borderlands 3 (Alza.cz) se zase adventurní odbočka obnoví, ale to je otázka nejméně pár let.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tales from the Borderlands

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Awaiting cover image

The Wolf Among Us: Season One

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments