If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledujte naší hodinu a půl hraní Wolfenstein 2

Otevřené město, vlak, atomovka.

Včera to s tím milkshake byl jen takový nepatrný předkrm. Eurogamer je poctěn, že vám dnes může přinést celkem hodinu a půl (!) ze souvislého hraní a mnoha vydařených cutscén říjnové pecky Wolfenstein 2: The New Colossus (Alza.cz).

Cover image for YouTube videoLet's Play Wolfenstein 2 NEW gameplay: EXPLORE ROSWELL, STEAL TRAIN, FIRE NUKE!

Nejprve BJ zamaskován za hasiče prozkoumá prosluněné ulice města Roswell, které nemá daleko k sérii Mafia: typická Amerika, stejná vozidla, podobné období, jen všude vyvěšené hákové kříže a třeba i knižní propaganda. Působí to jako takový test enginu, kolik postav naráz zvládne vykreslit na slavnostní přehlídce pochodující armády. Po známé scéně v restauraci si prohlédne své improvizované velitelské stanoviště.

Následuje stealth infiltrace podzemního nacistického bunkru, odkud ukradne vlak a za jízdy monotónním tunelem (krapet cheat ze strany vývojářů, lepší by to s výhledy jako v Uncharted či Killzone) se celým prostřílí. Až si to rozdá s obřím robotem jak z The Surge, odpálí v Oblasti 51 atomovku a odjede pryč na speciální futuristické motorce Němců. Skvělé, natěšení velmi vzrostlo.

Cover image for YouTube videoLet's Play Wolfenstein 2 The New Colossus Gameplay: DEATH ON WHEELS

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wolfenstein II: The New Colossus

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments