Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtyři přídavné epizody pro Wolfenstein 2

Za jiné postavy po Americe.

A zase ten Wolf. Po nevídané hodině a půl hraní čtvrt roku před vydáním došlo k ohlášení Season Pass.

Zatímco BJ Blazkowicz sabotuje nacisty na americké půdě, ve čtyřech plánovaných přídavcích budete hrát za jiné postavy, které válčí za svobodu na různém bojišti, ale vždy to bude na území USA.

The Freedom Chronicles Season Pass pro Wolfenstein 2: The New Colossus (Alza.cz) bude stát 25 dolarů a jednotlivá DLC půjde zakoupit i samostatně.

Nultá epizoda s jednou misí poslouží jako seznámení s postavami z těch příštích tří, kde každý nový hrdina disponuje unikátními schopnostmi a výzbrojí. Zároveň je dárkem za předobjednávku základní hry.

První epizoda The Adventures of Gunslinger Joe bude o bývalém námořním důstojníkovi (Joseph Stallion), který se musí vypořádat s hordami v troskách Chicaga i v nekonečném vesmíru.

Druhá epizoda The Diaries of Agent Silent Death má v hlavní roli ženu (ex-OSS agentka a vražedkyně Jessica Valiant), která bude chtít odhalit tajemství Operation San Andreas v nacistických bunkrech v Kalifornii.

A konečně třetí epizoda The Amazing Deeds of Captain Wilkins vás vyšle na okupovanou Aljašku, kde coby bývalý velitel americké armády Gerald Wilkins zkusíte překazit Operation Black Sun.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wolfenstein II: The New Colossus

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments