Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC je pro vydavatele Red Dead Redemption 2 "velmi důležité"

Ale...

Zatímco EA a UbiSoft svorně jásají, že jim odkladem konkurenta na jaro 2018 vzniklo spoustu okének v kalendáři ke snazšímu prosazení jejich titulů, většinu hráčů zajímá něco jiného. A to jestli Red Dead Redemption 2 (Alza.cz) bude časem i pro PC, nebo jestli půjde ve šlápějích jedničky.

Vydavatel hry z Take 2 se na konto PC platformy vyjádřil na fiskální konferenci před akcionáři. Nic konkrétního jsme se sice nedozvěděli, ale fanoušci jsou rádi za každý drobek a náznak.

"PC je pro naši firmu velmi důležité a chceme se na něj soustředit. Některé naše tituly z cílení na PC hodně těží, například Civilizace či XCOM. PC je obrovský trh, kde jsou zapálení hardcore hráči, převážně nakupující digitálně, což umožňuje lepší vztah se zákazníky," uvedl prezident Karl Slatoff.

Když se ovšem vedení 2K přímo zeptali, jestli to máme chápat jako potvrzení RDR2 pro počítače, hodilo zpátečku. Jakékoli novinky ohledně jejich chystaných her se prý dozvíme od jednotlivých divizí vydavatele, které to mají v popisu práce.

Takže vlastně ani špatná, ani dobrá zpráva. Hlavní je, že není konverze na PC úplně vyloučena. A když se managment 2K podívá na prodeje GTA5 na PC na Steamu, určitě nebude Rockstaru bránit v pozdějším vytvoření počítačové verze RDR2.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments