If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů 31/2017

Vega konečně oficiálně, jeden gamepad pro všechno...

- Khan Pro je nový headset od značky Roccat. Mezi hlavní výhody patří nižší hmotnost a také certifikace Hi-Res Audio. Prodávat se začne v říjnu.

- Po dlouhém čekání jsou grafiky RX Vega oficiální. AMD představilo modely RX Vega 64 a Vega 56. Vyšší kartu koupíte také s kapalinovým chlazením, které zajistí více TFLOPS. Novinky se začnou prodávat od poloviny měsíce a později má dorazit ještě miniaturní Nano karta.

- Portfolio rozšiřovalo také SteelSeries a to s dvojicí myší Rival 310 a Sensei 310. Jak asi tušíte z názvu, jedná se o modifikované stávající modely. Hlavní novinkou je eSportový senzor TrueMove 3 s 1:1 snímáním a až 12 tisíc DPI.

- Razer pokračuje v „refreshi" svých periferií a V2 procedury se aktuálně dočkala klávesnice BlackWidow Chroma v Tournament edici. Nenabízí numerický blok, takže je kompaktnější. Na výběr je potom ze tři druhů spínačů a jako bonus dostanete podpěrku pro zápěstí.

- AMD kromě uvedení nových Vega karet také vysvětlilo, proč se na ně vlastně čekalo dlouho. Cílem je zajistit dostatečné skladové zásoby, část viny nesou také těžiči kryptoměn.

- Nový gamepad si hodlá podrobit všechny konzole a nejen ty. ALL Controller je skutečné univerzální řešení, které zabodovalo na službě Kickstarter a už má vybrané potřebné finance. Poslouží dokonce k ovládání mobilních her či dronů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments