Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pro koho bude samostatné rozšíření Dishonored?

Video odpověď.

Ve stínu za pokračováními Wolfensteina a The Evil Within zatím zůstávalo samostatné rozšíření Dishonored, až to některé obchody vedlo k pocitu o možném odkladu. Ale ne, 15. září pro Death od the Outsider (Alza.cz) nadále trvá, potvrdila Bethesda v novém videu:

Watch on YouTube

Podle ní půjde o ideální příležitost pro nováčky, jak se s touto sérií seznámit. Nemusíte znát nic z předešlých dvou dílů Dishonored, i když vám některé věci budou povědomé. Hrajete vůbec poprvé za Billie Lurk, fanoušky oblíbenou upostavu, která je poslána na takřka nesplnitelnou misi sejmout nadpřirozenou, skoro až božskou figuru. To ovšem neznamená extrémní obtížnost, nic takového.

"V podstatě je to nová hra v sérii, jen se nám ji nechtělo nazývat třetím dílem pro menší počet rozdílů a blízkost oproti loňskému předchůdci," uvádí tvůrcí. Za pomoci známých herních mechanismů se budete plížit zákoutími nebo se postavíte čelem nepřátelům, v čemž vám pomůže nová sada nadpřirozených dovedností, gadgetů a zbraní. Platí, že každou herní situaci můžete řešit vlastním způsobem - více v oznámení zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored: Death of the Outsider

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments