Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co budete dělat po dohrání Shadow of War?

Jak funguje kampaň Shadow Wars.

Až někdy před Vánocemi dokončíte hlavní příběh, vzpomeňte si na to, že s ním zábava zdaleka nekončí. Součástí Shadow of War (Alza.cz) totiž bude závěrečný obsah nazvaný, aby se to nepletlo, Shadow Wars. Eurogamer si ho mohl otestovat a natočit přímo v kancelářích studia Monolith v americkém Seattlu.

Vlastně to je taková mini kampaň, která se odehrává po završení příběhu hry, když hráči dobyli celý Mordor. V Shadow Wars provede Sauronova armáda protiútok na Taliona, kdy napadne rozličné oblasti a pokusí se získat zpět své bývalé pevnosti. Tyto výpady mají být rozděleny do několika etap, přičemž v těch následujících budou další regiony pod palbou čím dál těžších nepřátel v každém kole.

Watch on YouTube

Hratelnostně čekejte zhruba to samé, jako je dobývání pevností v základní hře, jen si obrátíte strany konfliktu, kdy vy budete v roli těch, kdo se tentokrát brání. Musíte se tedy snažit udržet určité body na mapě, než budou velitelé útoku zabiti. Když uspějete, pevnost zůstane pod vaší nadvládou, jinak spadne opět do moci Saurona a pak si zase zkusíte ji získat zpě do svých rukou. To je nezbytné, abyste se mohli přesunout na další etapu módu, přičemž někdy musíte v záchranné misi ještě zachránit svého Orka, kterého jste tam dosadili coby správce pevnosti.

Jakmile budete mít Shadow Wars zdárně za sebou, zažijete teprve ten pravý konec, který má události ze Shadow of War spojit s těmi z Pána Prstenů. To zní jako pořádná motivace, co říkáte? Jinak se zdá, že tenhle režim je přímou odpovědí na kritiku předešlé hry Shadow of Mordor za slabý závěrečný obsah.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-Earth: Shadow of War

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments