Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Délka Uncharted The Lost Legacy

+ proč ještě série nekončí?

Někdo na Redditu si obstaral hru v předstihu, dokončil ji a ještě před zítřejším uvolněním embarga na recenze vyzradil její délku.

Dohrání Uncharted: The Lost Legacy (Alza.cz) dotyčnému zabralo na jeden zátah přesně 6 hodin a 40 minut. Hrál přitom údajně na vysokou obtížnost a prý vše vyloženě neproběhl, nýbrž hledal poklady a prozkoumával lokace.

Dle jeho názoru není příběh samostatného rozšíření tak dobrý jako v Uncharted 4, ale celkově je prý spokojen, protože hratelnost má mít stejnou kvalitu jako ostatní díly Uncharted, jen to prostě není tak dlouhé.

Sony mezitím vypustila další vývojářský deníček, ve kterém tvůrci hovoří o zrodu otevřené oblasti The Western Ghats nebo jak na mnoha místech hry existují tři různé varianty dialogů mezi Chloe a Nadine dle toho, jak se rozvinul jejich vztah. I proto jsme se rozhodli pozdržet naší recenzi The Lost Legacy na víkend, vzhledem k relativně pozdnímu dodání review-verze od Sony a snaze vše narychlo neuspěchat.

Kreativní ředitel série Shaun Escayg ve videu také prohlásil, že nemá pocit, že by Uncharted tímto bylo "hotovo". V tomto univerzu prý existuje ještě celá řada zajímavých zlodějů, podvodníků či válečných štváčů, že mají velký výběr (pro případné pokračování).

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments