If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Crackdown 3 na jaro 2018

Podrobné vysvětlení paní šéfové.

Xbox One X, který si od zítra budete moci předobjednat přímo od Microsoftu (asi nějaká motivační akce či bundle?), právě přišel o svou jedinou startovní exkluzivitu.

Crackdown 3 (Alza.cz) nedorazí 7. listopadu, jak mělo, nýbrž až někdy na jaře 2018. Platí to pro xboxovou i počítačovou verzi, na nichž makají tři studia Reagent Games, Sumo Digital a Cloudgine.

Důvod je klasický: nutnost více času "pro zajištění kvalitního zážitku vybalancovaného ve všech směrech, ať už je řeč o kampani, co-opu či kompetitivním mulťáku, který dorazí na trh v ten správný čas" (že by narážka na přeplněné předvánoční období, viz neúspěch Dead Rising 4 loni?).

Shannon Loftis, generální manažerka Microsoft Games Studios, pro Polygon uvedla, že měsíce navíc využijí i pro vylepšení grafické stránky (kritizované některými na červnovém E3, viz 10 minut dema), aby "hráče ještě více vtáhla".

Cover image for YouTube video4 Minutes of Crackdown 3 Gameplay - E3 2017

Tato městská akce je prý mimořádně ambiciozním projektem, ať už jde o 4K hraní, futuristický otevřený svět či MP s výpočty přes cloud. Vývojáři údajně nesmírně tvrdě pracují a prokázali vášeň k této značce, aby uspokojili fanoušky a vše řádně vyladili.

Když se Polygon optal, jestli odsun Crackdown 3 nezpůsobí mezeru v lineupu pro Xbox One X, šéfová z MS ho hned zahrnula dlouhým seznamem exkluzivit (Forza Motorsport 7, Cuphead, Super Lucky's Tale, konzolový start PlayerUnknown's Battlegrounds) i dalších velkých podzimních her (včetně Middle-earth: Shadow of War, Assassins Creed Origins, Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2, Destiny 2 a další), z nichž prý mnohé budou na X1X nějak vylepšené.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crackdown

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments