Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představena RTS Iron Harvest, alternativně po první světové

Lidé proti mechům.

Působí to jako mimořádná pecka, sázející na zájem o dříve přehlížené období dějin vyvolaný Battlefield 1 (Alza.cz). Uplynuly totiž dva roky od skončení první světové války, píše se rok 1920 a vývoj technologií šel poněkud jiným směrem a rychlejším tempem, než jak jej známe. Nastal tak často nerovný boj mezi předpotopními mechy, jinými ještě nedokonalými experimentálními roboty a obyčejnými pěšáky.

Takový je námět dnes představené real-time strategie Iron Harvest od německého studia KING Art Games, které dělá i ten reboot Black Mirror (Posel Smrti).

Watch on YouTube

Teaser trailer z pre-alfa verze bere dech záběry z enginu v pre-alfa verzi díky pokročilé destrukci budov, jedoucímu vlaku mapou, těžce došlapujícím robotům, které se mezi sebou postrkují a celé to nemá zase tak daleko k Supreme Commander či Company of Heroes (krytí za zničitelnými překážkami, tvůrci prý čelí stejným výzvám). Jeden z mechů se jmenuje Polania a má čtyři rychle pálící lehké kanóny, přičemž může během střelby kráčet kterýmkoli směrem.

Iron Harvest vyjde někdy koncem 2018 či začátkem 2019 pro PC, PS4 a X1 - předcházet tomu má testovací verze na jaře na Steamu, aby z ní autoři získali zpětnou vazbu - více na Facebooku či homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Iron Harvest

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments