If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

World of Tanks dostanou příběhové kampaně

Singleplayer do F2P.

Free-2-Play tanky původně z roku 2010, které se staly světovým fenoménem a holdují jim i starší muži v rozpadlých manželstvích, se zásadně rozrostou. Ovšem pouze na konzolích, bohužel nikoli na PC (důvody neznáme).

Už v úterý 22. srpna do World of Tanks (Alza.cz) na PS4/X1/X360 přibudou dvě singleplayerové příběhové kampaně - Brothers in Arms a Flashpoint Berlin - přičemž další dvě "War Story" mají následovat vzápětí.

Cover image for YouTube videoWorld of Tanks - Welcome to War Stories | PS4

Budou čerpat jak ze skutečné historie, tak z fikce a alternativních scénářů vývoje, aby to nebyla nuda. Kampaně půjde hrát jak sólo, tak kooperativně.

Nejprve se zúčastníte bitvy o Rumunsko, kde se utkají tanky US M4 Sherman a německé panzery. Poslouží jako takový tutoriál, který hráče naučí základní pohyby, krytí či odstřelování. V druhé, už smyšlené kampani se pak ocitnete za Studené války v Berlíně, kde se pohybuje spojenecký konvoj napříč sovětským územím.

War Stories budou šířeny jako bezplatný update standardní hry, s totožnou monetizací jako dosavadní multiplayer. Počítá se s podporou 4K rozlišení a nějakými vychytávkami na PS4 pro a X1X, chybět nebudou ani PS4 trofeje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

World of Tanks

Android, iOS, PS4, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments