Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zelené xboxové brambůrky a startovní Scorpio edice?

Drby před neděli.

Pokud by před avizovaným zítřejším (21:00) ohlášením předobjednávkového programu Xbox One X (Alza.cz) nedošlo k nějakým únikům, svět by nebyl v pořádku.

Začněme německým Amazonem, který už dnes omylem nahodil Day One edici. Zatím nevíme, v čem bude lepší než ty standardní, jistotou je jen 1 TB harddisk a šedivočerná krabice.

Tou pýchou prvních majitelů konzole a tím, co Albert Penello z MS nazývá "cool překvapením", má být dle několika různých zdrojů zelený nápis "Project Scorpio" na boku konzole i na gamepadu. Připomeňme, že Scorpio byl dlouho pracovní název konzole, než byla na E3 2017 pojmenována Xbox One X. Takhle to má údajně vypadat, trochu jak z filmového Matrixu:

Do kategorie úsměvných, ale skutečných doprovodných aktivit se pak řadí limitovaná edice Power Doritos, amerických brambůrků v zelené barvě Xboxu. Ty ovšem ke konzoli nedostanete, musíte si je koupit v supermarketu zvlášť. Podmínkou je nacházet se v Mexiku, jelikož jde o akci tamního Microsoftu. Uvnitř balení mají být soutěžní kódy, které pak zadáte na web a zkusíte vyhrát ovladače ke konzoli.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments