If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 33/2017

Mechanika, co zobrazí GIF. Intel Ice Lake a recenze Cloud Revolver S.

- Intel plánuje daleko do budoucna. Ještě nedošlo ani k odhalení generace Coffee Lake a už byla potvrzena následující s označením Ice Lake. Nabídne hlavně 10nm proces.

- Trošku netradiční test vám prozradí, že ultra-levná kvadrokoptéra z dalekého východu může nabídnout hromadu zábavy. Stojí zhruba stejně jako zlevněná Steam hra a opravdu se vyblbnete.

- Cooler Master uvedl cenově dostupnější headset MasterPulse MH320. V nabídce zatím představuje to nejlevnější. Co po stránce výbavy nabídne klasiku.

- SteelSeries má novou vlajkovou loď mezi mechanickými klávesnicemi. Jmenuje se Apex M750 a jako první přináší nové spínače QX2 a také propracované podsvícení. Klávesnice vykouzlí světelné efekty z GIFu, hudby a také zobrazí Discord notifikace.

- Pro práci a zábavu. Tak Razer uvádí novou bezdrátovou myš Atheris. Speciální řešení bezdrátu zajistí spolehlivost a také dlouhou výdrž baterii, počítat můžete se stovkami hodin.

- Recenze headsetu HyperX Cloud Revolver S vám prozradí, jak se hraje a poslouchá hudba s kouskem za více než čtyři tisíce korun. O kolik je lepší, než konkurence s poloviční cenou? Má smysl prostorový zvuk?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments