Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Parádních osm minut z Far Cry 5 s traktorem, kamionem a letadlem

Návštěva rybníků a lesů Montany.

UbiSoft pro účely Gamescomu připravil velmi atraktivní nový matroš z únorového Far Cry 5 (Alza.cz). Místy se sice odehrává poblíž městečka, které známe z E3, ale převážnou většinu těchto osm minut navštívíte nová místa a budete se kochat přírodními krásami Montany.

Watch on YouTube

Nejprve usednete za volant traktoru, který obdělává pole a jen tak mezi řečí občas přejede nějaké ty nepřátele. Pak si se psem jménem Boomer, který vám olíže obličej v povedené animaci, vyrazíte na ryby. Prostě vezmete rybářský prut a nahodíte udičku do rybníka, kde vás nikdo neruší a kde můžete chytit mnoho různých typů ryb, jejichž váhu se po vytažení z vody dozvíte.

Procházku podél řeky s pěkně zpracovanými stromy a vegetací, kde pošlete psíka zlikvidovat protivníky, přeruší odbočení k hlavní silnici. Tam si vypůjčíte typický americký kamion, který dokáže rozrazit zátarasy přes cestu tvořenou z jiných vozů.

Pomyslnou třešničku na závěr představuje vyražení do hustě zalesněného údolí k vodě, kde funguje přírodní ekosystém a vyplašíte jeleny. Čeká tam totiž na vás zaparkované malé letadlo schopné přistávat na hladině, jehož věrný kokpit by mohl soupeřit s leteckými simulátory. Nebudete se jen kochat krajinou Holland Valley (prý pouze malá část z celkové mapy) z výšky, ale také využijete jeho útočné schopnosti a sestřelíte k zemi cizí letoun.

Read this next