Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je ReCore Definitive Edition

V čem je lepší?

Hra ReCore Definitive Edition je od včerejška dostupná pro platformy Xbox One, Windows 10 a program Xbox Game Pass. Tato edice je prý výsledkem zapracování zpětné vazby od fanoušků, ale i snahy hru vylepšit a rozšířit, protože původní verze před rokem moc chvály nepobrala.

Definitive Edition přináší vylepšenou grafiku (vyšší rozlišení a podporu HDR), úplně nové dobrodružství Eye of Obsidian, nové módy zbraní pro hrdinku Joule, nové vybavení pro všechny Coreboty, různorodější nepřátele, „tank" T8-NK Corebot a další vylepšení hratelnosti. Tato rozšíření staví na základech ReCore, plnohodnotné hry, která dle slov výrobce nabízí údajně 12 hodin akce a strhujícího příběhu, rozsáhlého dynamického světa na prozkoumání, a znovuhratelnost se sbíráním a upravováním Corebotů.

Watch on YouTube

Hráči si mohou zakoupit Definitive Edition digitálně nebo v domácích obchodech za 549 Kč (Alza.cz), případně si mohou titul zahrát v rámci programu Xbox Game Pass. Současní majitelé ReCore získají dobrodružství Eye of Obsidian, tank T8-NK a další vylepšení prostřednictvím zdarma dostupné aktualizace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

ReCore

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments