If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 35/2017

Recenze notebooku z budoucnosti, konkurence pro mechaniky a Xbox One s myší.

- Cooler Master plánuje konkurovat mechanickým klávesnicím novým hybridním modelem. Začne se prodávat v sadě s myší za celkem fajn cenu a výrobce slibuje, že se nové spínače vyrovnají Cherry MX Blue, co se týče jistoty stisku, životnosti a kliku při stisknutí.

- HyperX nedávno uvedl další mechanickou klávesnici z řady Alloy. Model Elite obsahuje oproti originálu více vychytávek, jako třeba opěrku pro ruce či multimediální klávesy. Jak se povedl? Na to odpoví recenze.

- Česká Nvidia má novou posilu. Honza Pořízka se bude starat o marketing. V rozhovoru si můžete přečíst, co ho čeká, jak v herním světě začínal či co česká pobočka plánuje pro fanoušky.

- Headset společně s další myší do konce roku rozšíří portfolio eSportové značky Xtrfy. Na vývoji periferií se podílí známý tým Ninjas in Pyjamas. Chystaný headset se jmenuje jednoduše H1 a nabídne rovnou 60mm měniče.

- Podpora myši a klávesnice se pomalu plíží na Xbox One. Zatím v rámci betaverze systému pro Xbox Insiders. Jeden z uživatelů ukázal, jak myš funguje v Minecraft Beta.

- Logitech s novou herní sadou vyhlásil válku drátům. Mechanická klávesnice a myš fungují bezdrátově a vlastnostmi se vyrovnají drátovým kolegům. Může za to třeba nový senzor Hero, který rovněž šetří energii. Myš tak vydrží více než 500 hodin akce.

- Slibovaná recenze Predator Triton 700 je tu. Notebook se dá stručně popsat jako takové demo budoucnosti. Je opravdu tenký, ačkoliv nabízí výkonnou grafiku či mechanickou klávesnici. Kvůli ceně rozhodně není pro každého, je hlavně pro ty, kterým se nechce čekat roky na kompaktní herní stroje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments