If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pochybnosti o co-op kampani Destiny 2

+ skvělý chod na slabších PC.

Pouhé dva dny zbývají do ostrého startu konzolových verzí Destiny 2 (Alza.cz), když se objevily poněkud znepokojující zprávy.

Rozpoutalo je IGN, které ve videu uvedlo, že kampaň byla navržena pro osamocené hraní, ačkoli si ji můžete později zopáknout coby Fireteam, což má být něco, co se odemkne až po dokončení v singlu.

Nastalou paniku musel uklidňovat na Twitteru Mark Noseworthy z Bungie, prý šlo jen o nedorozumění: "Ne, nemusíte Destiny 2 nejprve dohrát v singlu a pak až v kooperaci, to by bylo úplně absurdní! Pouze úvodní pasáže kampaně jsou určeny pro sólo hraní z důvodu scénáře, ale krátce poté budete moci zavolat přátele a pustit se do společných misí se zabíjením monster".

Cover image for YouTube videoDestiny 2 - Meet Devrim Kay, Gentleman Sniper | PS4

Další otázky vyvolal nález uživatele Redditu, dle kterého má mít hlavní kampaň dvojky údajně pouze 17 misí. Pokud by to byla pravda, bylo by to méně než v prvním dílu. Vynahradit to prý má větší počet vedlejších misí.

Výrobce původně sliboval do pokračování "přes 80 PvE misí a aktivit", což se dá vysvětlovat různými způsoby, od plnohodnotných dlouhých misí, až po drobná plnění přání nějaké NPC postavě. Co se týče Striků, těch bude v době vydání šest, z nichž jeden pouze na PS4. Bungie nicméně chtějí dodávat další obsah v pravidelných intervalech a častěji než pro jedničku, počínaje tím úvodním do Vánoc.

Cover image for YouTube videoDestiny 2 - Discover "Adventures" | PS4

Kolegové z Digital Foundry se pak pokoušeli zjistit, na jakém nejhorším PC bude možné Destiny 2 v říjnu hrát. Použili k tomu samozřejmě nedávnou betu. Podle nich si klidně vystačíte s Pentium/i3 a GTX 750Ti, ačkoli pro chod 1080p60 si musíte připravit něco silnějšího. Každopádně široké možnosti nastavení PC verze jsou prý bezprecedentní a svěření externímu studiu Vicarious Visions se ukázalo být správnou volbou, protože dle DF jde o jeden z nejlépe technicky zvládnutých portů z poslední doby. Celý článek čtěte zde.

Cover image for YouTube videoDestiny 2 PC: What Does It Take To Hit 1080p 60fps?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments