Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spolupráce Nintenda s Western Digital

Ohledně paměťovek.

Společnosti Nintendo a Western Digital uzavřely globální partnerství za účelem vytvoření licencovaných Nintendo paměťových karet pro konzoli Nintendo Switch. Tyto microSDXC karty budou dostupné v kapacitách 64 GB a 128 GB a budou opatřeny logy konzole Nintendo Switch (Alza.cz) a SanDisk.

„Western Digital je globální leader v oblasti paměťových uložišť a jeho SanDisk micro SD karty mají důvěru zákazníků po celém světě" řekl Tom Prata, viceprezident strategických aktivit společnosti Nintendo of America. „Tyto nové paměťové karty poskytnou výrazné navýšení úložného prostoru a budou k dostání na mnoha prodejních místech společně s konzolí Nintendo Switch a hrami pro tuto konzoli."

„S rostoucím počtem nových titulů pro konzoli Nintendo Switch umožní naše licencované paměťové karty rychlé a snadné rozšiřování jejich úložného prostoru" řekl Sven Rathjen, viceprezident produktového marketingu a zákaznických řešení společnosti Western Digital. „Nintendo Switch má úžasný start a my jsme z našeho partnerství se společností Nintendo nadšení."

Jak připomíná tisková zpráva, konzole Nintendo Switch umožňuje hráčům rozšířit její základní úložný prostor za pomoci microSD karet a od jeho vydání nabídka dostupných titulů stále roste. Více místa pro stahování her a jejich updatů je tedy na místě! Tyto nové karty budou k dispozici v obchodech počínaje letošním říjnem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments