If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed Origins bude nejlepší na Xbox One X

Tvrdí to ředitel tvůrců.

Když máte marketingové partnerství s Microsoftem, asi nebudete nikomu vnucovat, že hra vypadá nejlépe na PlayStation 4 Pro, že? Z tohoto pohledu není toto prohlášení nikterak překvapující.

Ashraf Ismail, ředitel tvůrců z UbiSoftu, se nechal slyšet, že Assassins Creed Origins (Alza.cz) bude nejlépe vypadat na Xbox One X. Má jít o nejlepší platformu, na které lze tuto hru hrát.

"Pracovat se Scorpio pro nás bylo potěšením. Rozběhnout na něm Origins ve vysoké kvalitě bylo velmi snadné a svižné. Na Xbox One X to bude báječně vyhlížející titul, za což si naši grafici, programátoři a technici zaslouží respekt," uvedl pro WeWriteThings.

Dle Ismaila budou mít majitelé Xbox One X čest s tou nejlepší verzí ze všech, protože běží ve vysokém rozlišení, protože má konzole hodně paměti RAM a protože měli k dispozici spoustu nástrojů, jak být kreativní, což se hodilo zejména pro otevřený svět.

"Samotná hratelnost je na všech platformách stejná, to jsme zajistili, ale ta pro X1X je nejlépe vypadající," tvrdí, aniž by jakkoli zmínil PC verzi, která klidně může vypadat ještě lépe.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Origins - Xbox One X Gameplay Walkthrough

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments