Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Se vztyčenou hlavou dorazilo NBA Live 18

Startovní trailer a info.

Není to náhoda, že zrovna ve stejný den jako NBA 2K18 od 2K přišel dnes i na náš trh konkurenční basket NBA Live 18 (Alza.cz) pro PS4/X1 od Electronic Arts. Ti to oslavili novým trailerem, který vypichuje různé komentáře z YouTube či sociálních sítí, kde rezonuje fráze "je to vážná konkurence" (pro NBA 2K18).

Watch on YouTube

Součástí hry je režim The One, v němž budete postupně stoupat žebříčkem NBA i pouličního basketbalu. Vyvinete si v něm vlastní herní styl z jedenácti výrazných schopností a sedmdesáti dalších upgradovatelných charakteristik (střelba, odraz...). Díky tomu prý hra nabídne zážitek jako žádná jiná předtím, tvrdí výkonný producent Sean O'Brien z EA.

Jak říká, dávají fanouškům unikátní příležitost vybudovat vlastní basketbalový odkaz, s hraním na ikonických hřištích (např. Rucker Park v New Yorku) a Pro-Am ligách (The Drew v Los Angeles) mimo tradiční NBA. To vše s hrou, která je otevřená a stále se mění. Tyto zážitky ostatně budou dostupné i po vydání přes pravidelné, tzv. Live Events, kde si můžete odemknout odměny buď sami nebo s kamarádem.

NBA Live 18 totiž obsahuje režimy The League (pokrok od nováčka po veterána s vaším oblíbeným NBA týmem s All-Stars i Playoff) či The Streets (posunutí kariéry dál přes Pro-Am hřiště s kompetitivními výzvami a matchupy).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NBA Live 18

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments