If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 37/2017

Údajná GTX 1070 Ti, ergonomická mechanika či tenké ntb MSI.

- Genesis oživuje starší mechanickou klávesnici RX 85. Nově ji nabízí s novými typy spínačů - Kailh Red a Blue. Jedná se tak určitě o populárnější modely než dosavadní Brown spínače. Zbytek výbavy zůstává stejný.

- Mechanická klávesnice a ergonomie mohou jít dohromady. Snaží se to dokázat novinka X-Bows, která během chvíle zvládla vybrat požadované finance skrze Kickstarter. Klávesnice je prohnutá, Enter, Shift a další klávesy jsou přesunuty doprostřed a nesmí chybět ani RGB podsvícení. Myslelo se také na fanoušky DVORAK rozložení.

- Nahrávání na Xbox One se brzy dočká výrazného zlepšení. Microsoft zvýší rozlišení na 1080p (z 720p) a také budete moci nahrávat až hodinu, při použití externího úložiště, což je druhou novinkou.

- Nejnovější díl podcastu GrunexCast se věnuje dlouholeté (a často vášnivé) debatě o tom, jestli je lepší hrát na PC nebo konzoli. Řeč dojde na výhody obou možností, nevýhody či třeba to, jak si konzolové exkluzivity zahrát na PC. Navíc můžete vyhrát tři fajn hry.

- Na internetech se šeptá o GeForce GTX 1070 Ti, kterou má Nvidia připravit jako odpověď na RX Vega 56 od AMD. Karta by rovněž měla zaplnit poměrně velkou mezeru mezi GTX 1070 a GTX 1080.

- Pomalu se blíží konec akce, při které můžete dostat zdarma hit Rocket League k nákupu vybraných Nvidia grafických karet nebo počítačů LYNX.

- MSI ukázalo dva herní notebooky 15,6" a 17,3", jejichž hlavním lákadlem jsou tenké rozměry. Oba se vejdou v tloušťce pod 2 cm a také váha je na poměry herních strojů příjemná. Grafický výkon v obou případech obstará GTX 1070, zbytek konfigurace se pak odvíjí podle zvolené konfigurace. Zatím ale nebyly zveřejněny ceny.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments