If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 18. září

Konec Battleborn, plán pro Friday 13th, spekulace o Cyberpunk, archivní GamePage...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Standardní edice Xbox One X, která nahradí tu vyprodanou limitovanou, půjde podle reklamy Wallmartu předobjednat od 21. září. V Americe není možné dávat konzole do předobjednávek ihned jako u nás, pokud ještě neobdržely certifikace od úřadů.

- Příští update Battleborn bude tím posledním, aby se vývojáři mohli přesunout na další projekt (Borderlands 3). Po podzimním updatu už nevznikne žádný další obsah, nicméně servery zůstanou nadále v provozu. Tvůrci prý na hře dělali už od roku 2009, k ukončení podpory dochází nicméně 15 měsíců po startu.

- Internetem se šíří neověřené spekulace, že Cyberpunk 2077 má být údajně čtyřikrát větší než Zaklínač 3, i když se započítají jeho DLC. Hra má též přinést dynamické, zničitelné prostředí.

- Humble Bundle už ze všech akcí vybrali 100 milionů dolarů na charitu.¨

Cover image for YouTube videoHumble Thanks: $100 Million Charity Milestone

- Destiny 2 se stalo nejstahovanější PS4 hrou týdne v Japonsku, zatímco 50 tisíc prodaných krabicovek v tamních obchodech tvoří 78 procent z celkového závozu na pulty.

- Nastíněn jízdní řád přídavků pro horor Friday the 13th: těšit se můžete na nové mapy, singleplayerové demo, další oblečení, offline boty, nové způsoby zabití či herní režimy.

- Studio Obsidian se nebrání tomu, aby ho někdo odkoupil (nechtějí být tvrdohlavě nezávislí donekonečna), avšak dosud učiněné nabídky podle jeho představitelů nebyly dostatečně vysoké na to, jakou mají hodnotu.

- Tekken je pořád ještě ve stínu Street Fightera, domnívá se jeho dlouholetý tvůrce, Katsuhiro Harada.

- Saints Row: The Third je nově zpětně kompatibilní na Xbox One.

- Super Mario Odyssey zabere 5,7 GB místa, což je čtvrtina základní paměti.

- Hideo Kojima se zúčastní veletrhu The Brazil Game Show v půlce října.

- Square Enix vábí na nějakou mobilní hru, ve které se vyskytují zbraně z Nier Automata, Secrets of Mana a dalších her.

- Na příští týden pro vás připravujeme recenze Project CARS 2 či WRC 7, nebo třeba dojmy z RAID: World War 2 od autorů Payday.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments