If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

War Thunder vstupuje s aktualizací 1.71 do Nové éry

Pozemní síly, mapy a vylepšení.

Společnost Gaijin Entertainment oznámila dostupnost aktualizace 1.71 s názvem Nová éra pro bojovou online hru War Thunder. Obsahová aktualizace zpřístupňuje novou VI. úroveň pro moderní bojová vozidla, přidává skoro tři tucty nových tanků a letadel, přináší nové mapy a několik nových prvků, stejně jako možnost ovládat pozici střelce v letadlech z pohledu první osoby.

Nová VI. úroveň pro bojová vozidla obsahuje bojové jednotky ze 60. a 70. let minulého století a přináší technologie typické pro konstrukci moderních tanků. Nová generace pancíře - kompozitní a výbušný reaktivní pancíř (ERA) - poskytne vozidlům zvýšenou ochranu před projektily a střelami. Stabilizátory děl zase umožní přesnější střelbu v pohybu. Výmetnice dýmových clon, systémy hydraulického tlumení a moderní odpalovače protitankových naváděných střel přidají nové taktické možnosti a obohatí hratelnost na vozidlech vysokých úrovní, která se tak stane mnohem víc dynamická a rozmanitější.

Cover image for YouTube videoWar Thunder: Update 1.71 "New E.R.A."

Skoro tři tucty nových vozidel: Prvními vozidly VI. úrovně jsou T-64A a BMP-1 pro Sovětský svaz, M60A1 Rise(P) a MBT-70 pro USA, Chieftain Mk.10 a FV102 Striker pro Velkou Británii a KPz 70 pro Německo. Zbylé úrovně obohatí dohromady dva tucty nových tanků a vozidel. Mezi novými letouny jsou americký bitevník XA-38 Grizzly vybavený kanónem ráže 75 mm, který byl navržený pro boj s těžce obrněnými tanky a sovětský létající člun Be-6 s nosností až 4 tuny, který má ve třech věžích pět kanónů ráže 23 mm.

Nové lokality pro tanky i letadla: Součástí aktualizace je i Údolí Fulda, doposud nejmodernější mapa vydaná pro War Thunder. Centrem této přírodní mapy, zasazené na vnitřní stranu německé hranice během vrcholící studené války, je krajina, která se rozkládá mezi americkou a sovětskou vojenskou základnou. Mapa se starým hradem a širými lány, posetými větrnými turbínami, nabízí rozmanité příležitosti pro boj, od střetu ostřelovačů na velké vzdálenosti, až po boj zblízka. Další novou lokalitou jsou Císařské zahrady, kde se boje odehrávají v malebné japonské vesnici na úpatí hory. Fanoušci realistických vzdušných soubojů krom toho budou moci soupeřit i o ovládnutí nebe nad bitvou v Hürtgenském lese, což byla nejdéle trvající bitva mezi německými a americkými vojáky na německém území.

Pohled z první osoby z věží letadel: Od teď mohou hráči na více než 50 letounech ovládat střelecké věže v pohlcujícím pohledu z první osoby přesně tak, jako by sami přímo seděli za kanónem. Aktualizace 1.71 Nová Éra je nyní dostupná pro všechny hráče War Thunderu. Kompletní seznam vozidel, nových prvků a vylepšení najdete na oficiálních stránkách zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

War Thunder

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments